Nieuws

Samen sterk naar de verkiezingen

Iris Pieterse

Wij als Lijst Fier staan voor het samenwerken. Alle partijen hebben leefbaarheid, onderwijs en duurzaamheid in het programma staan. Nuanceverschillen zullen er altijd zijn, maar door middel van samenwerken kunnen we gezamenlijk tot de beste oplossing komen waar de eilanders centraal staan.

Het is mooi om te zien dat er deze verkiezingen meerdere generaties zich verkiesbaar hebben gesteld. Zo zijn er dit jaar drie vrouwen onder de veertig die zich verkiesbaar stellen: Miranda Leppers voor ABV, Karla Moust voor NLV en ik voor Lijst Fier.

Meer vrouwen in de politiek en een jongere generatie zorgen voor een verbreding van de keuze die wij op Vlieland kunnen maken en de ware afspiegeling van ons eiland in de vorm van volksvertegenwoordigers.

Lijst Fier wil graag weten wat jij vindt van de maatschappelijke ontwikkelingen en we gaan graag in gesprek over jouw mening en vragen. Voor de komende generaties wil ik graag het voorbeeld geven dat we altijd aanspreekbaar zijn.

Ik zie uit naar een samenwerking met alle partijen in de gemeenteraad en ik ben graag jouw volksvertegenwoordiger voor Vlieland.

SAMEN STERK.

Iris Pieterse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Vuurwerk

Het volgende artikel werd door Henk Veerdig namens Lijst Fier uitgesproken in de laatste raadsvergadering van dit jaar, op 18 december 2023. De hele vergadering

Lees verder »