Nieuws

Samen sterk naar de verkiezingen

Iris Pieterse

Wij als Lijst Fier staan voor het samenwerken. Alle partijen hebben leefbaarheid, onderwijs en duurzaamheid in het programma staan. Nuanceverschillen zullen er altijd zijn, maar door middel van samenwerken kunnen we gezamenlijk tot de beste oplossing komen waar de eilanders centraal staan.

Het is mooi om te zien dat er deze verkiezingen meerdere generaties zich verkiesbaar hebben gesteld. Zo zijn er dit jaar drie vrouwen onder de veertig die zich verkiesbaar stellen: Miranda Leppers voor ABV, Karla Moust voor NLV en ik voor Lijst Fier.

Meer vrouwen in de politiek en een jongere generatie zorgen voor een verbreding van de keuze die wij op Vlieland kunnen maken en de ware afspiegeling van ons eiland in de vorm van volksvertegenwoordigers.

Lijst Fier wil graag weten wat jij vindt van de maatschappelijke ontwikkelingen en we gaan graag in gesprek over jouw mening en vragen. Voor de komende generaties wil ik graag het voorbeeld geven dat we altijd aanspreekbaar zijn.

Ik zie uit naar een samenwerking met alle partijen in de gemeenteraad en ik ben graag jouw volksvertegenwoordiger voor Vlieland.

SAMEN STERK.

Iris Pieterse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

De liefde

Liefde is een veldslag, liefde is oorlog, liefde is opgroeien. – James Baldwin. Alweer voor de negende keer werd er door Podium Vlieland, Adwin Kluiver

Lees verder »

Biodiversiteit (soortenrijkdom)

Op de raadsagenda stond afgelopen raadsvergadering onder andere het ‘bespreken programma biodiversiteit bebouwde omgeving’. De inbreng namens Lijst Fier luidde al volgt. Voorzitter, hulde voor

Lees verder »

Politiek café

Tijdens het vragenuurtje van de afgelopen raadsvergadering van de gemeente Vlieland op 30 januari 2023, werd namens alle fracties de volgende aankondiging uitgesproken, getiteld ‘Politiek

Lees verder »