Nieuws

Raadsakkoord 2022-2026

Tijdens de raadsvergadering van maandag 12 september werd het definitieve raadsakkoord door de partijen aangenomen. Henk Veerdig zei hierover tijdens de vergadering het volgende:

“Voorzitter, voor onze eilander gemeenschap is het uniek om na de verkiezingen, na bijzondere momenten van coalitieoverleg, uiteindelijk te komen met een document waarin ruim vijftig opdrachten staan voor het nieuwe college, genaamd het Raadsakkoord 2022-2026. Onder leiding van procesbegeleider Rieks Osinga en met de gewaardeerde ondersteuning van de griffie en ambtelijke organisatie is in betrekkelijk korte tijd dit raadsakkoord opgesteld en door alle vijf fracties vol overtuiging ondertekend, hetgeen als start mag worden gezien van het nieuwe politieke jaar in de vernieuwde samenstelling. En nu aan de slag, in het algemeen belang. Dank u.”

Noot; agendapunt drie van de raadsvergadering, te weten de benoeming en beëdiging van de twee geselecteerde wethouders, werd op de valreep uitgesteld. Zie persbericht hierover op de gemeentesite.

Lees hier het raadsakkoord:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten